SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ledare

Varje grupp har en huvudledare som har hand om gruppens planering och administration. Flera grupper har hjälpledare som har stort intresse för gymnastik och ledarskap. 

I de fall gruppen har en huvudledare som är under 18 krävs en vuxen (förälder) på plats i hallen under träningen. Ledarna har fortfarande ansvar för träningens planering och ledning men förälder ska finnas i hallen i händelse av skada, olycka, utrymning eller annan oförutsedd händelse som ligger utanför ungdomsledarens ansvar.
 
Ledarna har gått utbildningar genom Gymnastikförbundet, t.ex Baskurs, trampett-kurs, uppvisningskurs och utbildningar om hur man möter barn med särskilda behov.
 
Tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen om du själv vill bli ledare eller har förslag på ny grupp. Under åren har det funnits grupper med allt från barndans och pilates till jonglering. Tillsammans gör vi föreningen!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen