SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Jonstorps Gymnastikförening är en ideell förening med runt 200 medlemmar i olika åldrar. Vi erbjuder rörelseglädje genom bland annat barngymnastik, redskapsgymnastik, truppgymnastik och dans.

Vill du bli medlem i Jonstorps GF? Klicka då här!

Detta förväntar vi oss av dig som målsman till barn som är medlem: 

● Stötta barnet i träning och vid tävling genom att fokusera på rätt saker. Fråga ”Hade du kul?” istället för ”Vad klarade du idag?”. Heja på ditt barn men fokusera på rörelseglädjen och inte på resultatet. 

● Lyssna på och följ ledarnas råd och önskemål gällande föräldranärvaro vid träningarna. 

● Ta aktiv del av den information som kommuniceras ut av ledarna och styrelsen och återkoppla där det efterfrågas. 

● Bidra till föreningens positiva utveckling genom att konstruktivt förmedla förbättringsförslag och feedback. 

● Engagera dig i föreningens föräldragrupp och styrelse. 
Vi startar våra aktiviteter 1 feb för alla födda 2005 och senare
2021-01-25 11:33
Vi har nu fått det positiva beskedet från Höganäs Kommun att barn- och ungdomsträningar för alla födda 2005 och senare kan återupptas i deras lokaler. Det betyder att vi kan köra igång som planerat från och med 1 februari! Vi planerar för att genomföra träningar i små grupper för att minimera risk för smittspridning, ungefär med samma upplägg som vi hade innan juluppehållet. Terminens (VT-21) sista vecka är v19. 

Alla aktiviteter som innefattar vuxna utövare i lokalen, inklusive Familjegympan, är inställda tillsvidare.

Har du några frågor och funderingar? Hör av dig till ledaren eller till oss i styrelsen på styrelse@jonstorpgymnastik.se

Styrelsen Jonstorps Gymnastikförening
Senareläggning av vårtermin 2021
2020-12-22 10:46
Eftersom vår lokal har stängts ner med omedelbar verkan och fram till 24/1 kommer vårt juluppehåll vara lite längre än vanligt. Vi planerar att fortsätta verksamheten så snart läget tillåter och kommer ut längre fram med information om start på kommande termin. Om du eller ditt barn vill fortsätta vara medlem i föreningen behöver du inte göra något. 

God Jul!
COVID-19 - nya restriktioner i Region Skåne
2020-10-30 08:37

Pågrund av hårdare restriktioner i Skåne (27 oktober) hade vi i Jonstorp styrelse ett extra möte för att diskutera hur vi bör applicera detta i vår verksamhet. Just nu råder folkhälsomyndigheten att födda 2005 eller senare kan fortsätta som vanligt (med de restriktioner som gäller där), men övrig idrottsverksamhet för 15 år och uppåt bör pausas och att verksamheter bör minimera antalet besökare vid samma tidpunkt. 


Innebandy, funktionell träning, familjegympa är inställda fram till v.47. Gymnastik- och dansgrupper har fått mejl med instruktioner på åtgärder vi vidtager där: för vissa förändrade träningstider, mindre gruppindelningar och olika ingångar till grupper som har nollbyte. 


Detta innebär även att vårt årsmöte 12e november blir digitalt via Microsoft teams, länk till detta så ni alla ändå kan vara med: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software 


Jonstorp har majoriteten unga medlemmar och i en tid som denna är vi tacksamma för att vi har en hall som alltid begränsat oss till att bara ha få grupper i hallen samtidigt. Men samtidigt tar vi detta på allvar och hoppas kunna minska smittspridningen med de åtgärder vi nu tagit. Kom ihåg att stanna hemma vid minsta symtom, håll god handhygien och håll avstånd. 


Ta hand om er! 

Jonstorps GFs styrelse

Årsmöte - 12 november
2020-10-24 11:47

Härmed utlyses Årsmöte för Jonstorps Gymnastikförening

Årsmötet hålls torsdagen den 12 november kl. 18.30 på MICROSOFT TEAMS online. Länk: https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software (detta istället för att träffas på Jonstorps bibliotek, pga nya restriktioner i Region Skåne)


Verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning finns tillgängliga via mail, info@jonstorpgymnastik.se en vecka före mötet. På mötet kommer vi att behandla förslag om att uppdatera stadgarna. 

Barn på foto och rörlig media
2019-12-09 16:06
Vi behöver ditt godkännande som vårdnadshavare att ditt barn får synas i sociala medier, hemsida, tryckt media och andra ställen där föreningen marknadsför sig. 

Fyll i vårt formulär via länken

Tveka inte att kontakta någon i styrelsen vid eventuella frågor. 

Nyheter från våra grupper
Ledare, 25/01 20:57 
12 Barngympa lördag, 25/01 20:54 
14 Trupp röd, 25/01 20:52 
11 Familjegympa, 25/01 20:42 
Grupp Blå, 25/01 19:39 
Aktiv senior, 05/02 11:31