SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!
 
Jonstorps Gymnastikförening är en ideell förening med runt 200 medlemmar i olika åldrar. Vi erbjuder rörelseglädje genom bland annat barngymnastik, redskapsgymnastik, truppgymnastik och dans.
 
Vill du bli medlem i Jonstorps GF? Klicka då här!
 
Detta förväntar vi oss av dig som målsman till barn som är medlem: 

● Stötta barnet i träning och vid tävling genom att fokusera på rätt saker. Fråga ”Vad var kul idag?” istället för ”Vad klarade du idag?”. Heja på ditt barn men fokusera på rörelseglädjen och inte på resultatet. 

● Lyssna på och följ ledarnas råd och önskemål gällande föräldranärvaro vid träningarna. 

● Ta aktiv del av den information som kommuniceras ut av ledarna och styrelsen och återkoppla där det efterfrågas. 

● Bidra till föreningens positiva utveckling genom att konstruktivt förmedla förbättringsförslag och feedback. 

● Engagera dig i föreningens föräldragrupp och styrelse. 

 
 
 
Vilken grupp för vilken ålder?
2022-08-01 15:55

Vi har grupper och trupper för barn från 2 år och uppåt. 

 

Handlingsplan om du reagerar på någonting i verksamheten i din förening
2022-06-25 08:17

JGF är en ideell gymnastikförening som har till uppgift att bedriva lustfylld träning utan tvång. Vi vill erbjuda rörelseutveckling och rörelsekontroll enligt sunda ideal med hälsofrämjande syfte som skapar rörelseglädje hos den enskilda individen. JGF har tagit ställning och utformat dessa riktlinjer om hur vi vill ha det i vår förening. Denna handlingsplan gäller alla som är verksamma i föreningen. 

 

Läs mer under dokument, här på hemsidan>>

Årsmöte för Jonstorps Gymnastikförening 18 november kl 18
2021-09-28 10:37

Härmed utlyses Årsmöte för Jonstorps Gymnastikförening

Årsmötet hålls torsdagen den 18 november kl. 18.00 på MICROSOFT TEAMS.

 

På mötet kommer vi att behandla förslag om beslut att uppdatera stadgarna.


Länk till mötet, verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning finns tillgängliga via mail, info@jonstorpgymnastik.se en vecka före mötet.

 

Väl mött!

Grattis Moa!
2021-05-18 06:32

Moa Blomkvist Johnsson har tilldelats 5000 kr av Skånes Idrottsledarstipendier. Föreningen har  också tilldelats 5.000 kr. Grattis Moa. 

 

Så här lyder Moas nominering:
”Moa Blomkvist Johnsson är en oumbärlig eldsjäl i vår förening. Hon gör allt med glädje och ingen uppgift verkar för stor eller för komplicerad för henne. Hon är 18 år och har i flera år tränat barn i olika åldrar i gymnastik. Moa har aktivt utbildat sig både i ledarskap och i gymnastikspecifika utbildningar så som tumbling och trampett, för hålla sig uppdaterad och kunna leda träningen på bästa sätt. Moa ser varje barn för den den är och möter dem på deras nivå. Alla barn blir uppmärksammade och träningen anpassad till varje barn vid varje träningstillfälle. Moa har i enlighet med Barnkonventionen startat med utvecklingssamtal själv med varje gymnast i de något äldre grupperna. Detta för att gymnasterna ska få göra sin röst hörd och för att veta vad de vill med sin gymnastikträning, mycket uppskattat både av barn och föräldrar. Moa är en härlig förebild för våra unga gymnaster, en frisk fläkt i tränargruppen och en kunnig tränare.”

Vi startar våra aktiviteter 1 feb för alla födda 2005 och senare
2021-01-25 11:33
Vi har nu fått det positiva beskedet från Höganäs Kommun att barn- och ungdomsträningar för alla födda 2005 och senare kan återupptas i deras lokaler. Det betyder att vi kan köra igång som planerat från och med 1 februari! Vi planerar för att genomföra träningar i små grupper för att minimera risk för smittspridning, ungefär med samma upplägg som vi hade innan juluppehållet. Terminens (VT-21) sista vecka är v19. 

Alla aktiviteter som innefattar vuxna utövare i lokalen, inklusive Familjegympan, är inställda tillsvidare.

Har du några frågor och funderingar? Hör av dig till ledaren eller till oss i styrelsen på styrelse@jonstorpgymnastik.se

Styrelsen Jonstorps Gymnastikförening
Nyheter från våra grupper
12 Barngympa lördag, 24/08 11:12 
18 Barngympa onsdag, 24/08 11:12 
11 Familjegympa, 24/08 11:11 
11 Familjegympa, 23/08 11:20 
11 Familjegympa, 28/07 22:04 
Grupp Blå, 24/05 12:47